top of page

18-05-2022

NUDE ART STYLE MED Mellanie Villefrance på hotelværelse

(10:00-13:00)

 

Du har nu mulighed for at have en helt fantastisk dag, hvor scenen er sat og du kan komme og skyde Nude art style på et lækkerts hotel værelse. Hvor du lærer mere om at beherske naturlig lys og modelinstruktion!

 

Tager KUN 4 deltager til dette workshop. Men så er der også mulighed for at der er tid til at få de perfekte billeder i kassen.

 

Vi får mulighed for at arbejde med den helt fantastiske model Mellanie. Hun kommer og hjælpe os i 3 timer, og er med til at skabe de gode billeder. 
Mellanie er en kanon model og er helt enestående og arbejde med. Hun har stor erfaring foran kameraet Model, og kan kun sige fra erfaring kameraet ELSKER hende.

 

På dagen vil du lærer hvordan du instruere en model, da vi arbejder med genren Nude art er det ikke kun vigtig at vide hvordan man framer, men også hvordan man guider Modellen. Vi vil meget kort kommer ind over de grundlæggende teknikker, man skal tage højde for ved naturlig lys. Dernæst vil jeg komme ind på hvordan jeg arbejder, så i kan få en indblik. Derudover vil vi sammen med Mellanie være super kreative og skabe unikke billeder. 

My Life quote : Capture memories that will wow you tomorrow.

 

Vi vil arbejde med:

  • Forståelse af naturlig lys

  • Forståelse af lys og skygger i forhold til kroppens former

  • Valg af omgivelser/baggrund kontra model og outfit

  • Instruere og arbejde sammen med model i forhold til genren Nude art

  • Skabe en "historie" bag din billedserie

 

Du kan være med uanset dit niveau, så længe du kender dit kamera.

Hvis du ikke har meget erfaring med modeller, er dette et rigtig godt sted at starte.  Hvis du er erfaren, så har du mulighed for at lære nogle nye tekniker og udvikle dig kreativ.

Grundet af få deltager, vil der være masser af tid til at tage gode billeder. HUSK AT være ops på at vi skyder på et hotel værelse, i forhold til hvilke objektiv du medtager.

 

Dato: 

18 Maj 2022 kl. 10:00 - 13:00

 

Sted:

Scandic CPH Strandpark, Amager strandvej 401, 2770 Kastrup

 

Pris:

1100 kr. (ved tilmelding) +500 kr. i kontanter på dagen til materialer og model.

 

Tilmelding via Email: info@pernillezetino.com

mærk email: workshop d.18 Maj 2024 kl. 10:00 - 13:00

OBS! Tilmelding er bindende og gebyret refunderes ikke; men du er velkommen til at udpege en anden deltager, som kan tage din plads, hvis du selv er forhindret. 

NB! Billederne der er vist, er fra Mellanies portfolio.

SOLD
OUT

bottom of page